Alavuden Ratsastajat
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alavuden Ratsastajat

Alavuden Ratsastajien oma foorumi.
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 1-tason estekilpailut 22.5.2016

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pipsa

Pipsa


Viestien lukumäärä : 151
Join date : 01.11.2013
Paikkakunta : Helsinki

1-tason estekilpailut 22.5.2016 Empty
ViestiAihe: 1-tason estekilpailut 22.5.2016   1-tason estekilpailut 22.5.2016 EmptyPe Toukokuu 06, 2016 11:54 pm

1-TASON ESTEKILPAILUT 22.5.2016

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Alavuden Ratsastajat ry:n järjestämiin 1-tason estekilpailuihin 22.5.2016 Alavuden Ratsastuskoululle klo 11 alkaen.

Luokka 1. Vapaavalintainen korkeus 50 tai 60cm, arv. 367.1 (A2/A2)
Avoin kaikille.

Luokka 2. 70/80cm, arv. 367.1 (A2/A2)
Avoin kaikille, junnu- ja sennucupin III osakilpailu.

Luokka 3. Vapaavalintainen korkeus välillä 80-95cm, arv. ihanneaika
Avoin kaikille.

Luokka 4. Vapaavalintainen korkeus välillä 100-115cm, arv. ihanneaika
Avoin kaikille.


ERITYISMÄÄRÄYKSET:

1. Ilmoittautumiset torstaihin 19.5. mennessä Pipsalle pipsa.laine@hotmail.com / tekstiviestillä 050-3292938 tai Alavuden Ratsastuskoulun ilmoitustaululle. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä koko nimesi, edustamasi seura, hevosesi nimi, onko se pikkuponi/isoponi/hevonen ja mihin luokkiin osallistut. Mikäli osallistut johonkin osakilpailuun merkitse se ilmoittautumiseesi: junioricup (JC), senioricup (SC). Huomioittehan, että näistä kisoista kvaaleja haluavilla ratsastajilla on oltava vähintään E-kilpailulupa.
2. Luokassa 2 cuppiin osallistuville pienempi korkeus on poneille, isompi hevosille. Muut ratsukot saavat valita luokassa mieleisensä korkeuden (mainitse ilmoittautuessa). Ratsukko saa startata halutessaan kaksi eri korkeutta kaikissa luokissa.
3. Luokassa 1 ratsu voi startata kolme kertaa. Jos ratsu starttaa muissa luokissa, on enimmäisstarttimäärä kaksi.
4. Lähtömaksut AR:n jäseniltä 7 €/eka startti ja 5 €/seuraavat, ei-jäseniltä 10 €/kaikki startit. Maksut maksetaan maneesin kanttiiniin ennen omaa starttia.
5. Kaikilla osallistuvilla hevosilla/poneilla tulee olla voimassaoleva rokotustodistus (esitettävä pyydettäessä). Ilman ko. todistusta hevonen ei voi startata tai majoittua tallilla.
6. Kilpailut järjestetään ulkokentällä, mikäli sää niin sallii.
7. Ratsastajan tulee olla jonkin ratsastusseuran jäsen tai hänellä tulee olla Green Card tai muu, esim. yksityinen tapaturmavakuutus.
8. Sijoittuneille palkintona ruusukkeet.
9. Estetuomarina toimii Pipsa Laine.
10. Järjestäjä varaa itsellään oikeuden muutoksiin.

367.1 (A2/A2) – Kilpailu ratsastetaan kahdessa vaiheessa niin, että ensimmäisen vaiheen jälkeen ratsastetaan välittömästi toinen vaihe. Ensimmäisen vaiheen maalilinja on samalla toisen vaiheen lähtölinja, eli ratsukko jatkaa suoraan toiseen vaiheeseen, mikäli on tehnyt puhtaan radan. Jos ratsukko on saanut ensimmäisestä vaiheesta virhepisteitä, se pysäytetään äänimerkillä ensimmäisen vaiheen maaliin tultaessa. Aika ja virhepisteet ratkaisevat molemmissa vaiheissa.
Ihanneaika - Normaali rata ja virhepisteet, kuten A arvostelussa. Radalle on annettu ratamestarin ja tuomarin määrittelemä ihanneaika (tie, mistä radan pituus on mitattu, voi olla piirrettynä ratapiirrokseen - tempo kutsun mukaan). Tasavirhepisteissä voittaja on lähimmäksi ihanneaikaa ratsastanut. Yliaikavirhepisteitä ratsukko saa yhden alkavalta neljältä sekunnilta, jotka ylittävät tai alittavat ihanneajan 4
sekunnilla. Eli esim., jos ihanneaika on 50 sekuntia, saa nolla virhepistettä suoritusajalla 46-54 sekuntia.

Huomioittehan ihanneaikaluokkia silmällä pitäen estesääntöjen KS 3 kohdan 310 Radan muutos: Kun luokka on alkanut, tuomaristo voi, ratamestarin kanssa neuvoteltuaan, poikkeuksellisesti päättää luokan enimmäisajan muuttamisesta, jos on ilmeistä, että tien pituuden mittauksessa on tapahtunut karkea virhe. Päätös on tehtävä viimeistään sen jälkeen, kun luokan kolme ensimmäistä ratsukkoa ovat tulleet maaliin enimmäisaikaa pitemmässä ajassa, ilman että ne ovat ratsastaneet luonnottoman pitkää tietä, ilman tottelemattomuusvirheitä tai satulasta putoamista ja nopeudella, joka vaikuttaa olevan vähintään luokan vähimmäisnopeus. Kolmen ensimmäisen ratsukon tulosta ei tässä tapauksessa saa ilmoittaa ennen kuin päätös enimmäisajan muuttamisesta on tehty. Enimmäisajan muutos on ilmoitettava välittömästi kuuluttamalla.

Seuracuppien säännöt luettavissa AR:n nettisivujen materiaalipankista.

TERVETULOA!
Takaisin alkuun Siirry alas
 
1-tason estekilpailut 22.5.2016
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Maastoharjoituskisat 7.8.2016
» Maastoharjoituskisat 4.9.2016
» 1-tason kouluratsastuskilpailut 10.4.2016
» 1-tason koulukilpailut 10.4.2016
» 1-tason koulukilpailut 10.4.2016

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Alavuden Ratsastajat :: Kisakutsut-
Siirry: