Alavuden Ratsastajat
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alavuden Ratsastajat

Alavuden Ratsastajien oma foorumi.
 
PääsivuPääsivu  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Koketin Pokaali 1.3.2015

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pipsa

Pipsa


Viestien lukumäärä : 151
Join date : 01.11.2013
Paikkakunta : Helsinki

Koketin Pokaali 1.3.2015 Empty
ViestiAihe: Koketin Pokaali 1.3.2015   Koketin Pokaali 1.3.2015 EmptyMa Helmi 16, 2015 10:54 pm

Kutsu ja ilmoittautuminen Kipassa!

KOKETIN POKAALI  1.3.2015

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Alavuden Ratsastajat ry:n järjestämiin esteratsastuksen seurakisoihin 1.3.2015 Alavuden Ratsastuskoululle klo 10 alkaen. Näissä kisoissa kisataan myös seuran oma Koketin Pokaali.

Luokka 1. Helppo B:0 2009
Avoin kaikille, Koketin Pokaalin kouluosuus

Luokka 2. Valinnainen korkeus 40, 50 tai 60cm, arv. A.0.0
Avoin aloitteleville ratsukoille

Luokka 3. 70/80cm arv. 367.2 (A2/A2)
Avoin kaikille, junnu- ja sennucupin I osakilpailu

Luokka 4. 80/85/90cm, arv. AM5.2
Avoin kaikille, Koketin Pokaalin esteosuus


ERITYISMÄÄRÄYKSET:

1. Ilmoittautumiset torstaihin 26.2. mennessä KIPAAN tai irina.lahteenmaa@luukku.com / 050-5353193 tekstiviestillä tai Alavuden Ratsastuskoulun ilmoitustaululle. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä koko nimesi, seurasi, hevosesi nimi, onko se pikkuponi/isoponi/hevonen ja mihin luokkiin osallistut. Mikäli osallistut johonkin osakilpailuun merkitse se ilmoittautumiseesi: junioricup (JC), senioricup (SC), koketin pokaali (KP). KIPAn kautta ilmoittautuessa hyödynnä ilmoittautumisen lisätietolaatikkoa em. tietojen ilmoittamiseen.
2. Luokassa 2. max neljä starttia/hevonen. Tällöin hevonen ei saa startata muissa luokissa. Vaihtoehtoisesti luokassa 2. hevonen voi startata kaksi kertaa ja yhden kerran luokassa 3. tai 4. Koketin Pokaaliin osallituvat voivat startata kaksi esteluokkaa. Muuten noudatetaan srl:n sääntöjä.
3. Luokassa 2 muistathan mainita haluamasi korkeuden/korkeudet. Luokassa 3 cuppiin osallistuvat: pienempi korkeus on poneille, isompi hevosille, muut kisaajat saavat valita haluamansa korkeuden. Luokan 4 korkeudet ovat järjestyksessä pienet ponit/isot ponit/hevoset.
4. Lähtömaksut AR:n jäseniltä 7 €/ratsukko/ensimmäinen luokka ja 5 € /seuraavat luokat, ei-jäseniltä 10 €/ratsukko/kaikki luokat. Maksut maksetaan kanttiiniin ennen omaa starttia.
5. Kaikilla osallistuvilla hevosilla/poneilla tulee olla voimassaoleva rokotustodistus (esitettävä pyydettäessä). Ilman ko. todistusta hevonen ei voi startata tai majoittua tallilla. Poneilta ei vaadita mittaustodistusta.
6. Verryttely tapahtuu maneesissa ryhmissä.
7. Ratsastajan tulee olla jonkin ratsastusseuran jäsen tai hänellä tulee olla Green Card tai muu, esim. yksityinen tapaturmavakuutus.
8. Sijoittuneille palkintona ruusukkeet. Koketin Pokaalin viidelle parhaalle liput Tampereen hevosmessuille.
9. Kisapaikalla toimii kanttiini.
10. Kisajärjestäjä varaa itsellään oikeuden siirtää ratsukko tasonsa mukaiseen luokkaan.
11. Järjestäjä varaa itsellään oikeuden muutoksiin.
12. Kisojen koulutuomarina Hillevi Huttunen ja estetuomarina ja ratamestarina Anne-Mari Kalemaa.
13. Luokka 1 ei ole kilpailujärjestelmän mukainen virallinen kilpailuluokka, vaan rataharjoitus jossa ratkaistaan myös Koketin Pokaalin kouluosuus.

A.0.0 - Ratsukot, jotka ovat selvittäneet perusradan virhepisteittä, ovat tasavertaisesti ensimmäisellä sijalla. Vain virhepisteittä ratsastaneet palkitaan. Ajalla ei ole merkitystä, mutta ratsukon on suoriuduttava radasta enimmäisajan puitteissa.

367.2 – Kilpailu kahdessa vaiheessa, puhtaan ensimmäisen vaiheen ratsastajat saavat uuden lähtömerkin toiseen vaiheeseen. Aika ja virhepisteet ratkaisevat molemmissa vaiheissa.

AM5.2. -  Ratsukot, jotka ovat suorittaneet perusradan ilman virhepisteitä, hyppäävät välittömästi uusintaradan perusratasuorituksen jälkeen. Ratsukko saa uuden lähtömerkin uusintasuoritusta varten. Lähtömerkin jälkeen ratsukolla on 45 sekuntia aikaa ylittää lähtölinja. Kilpailijat eivät saa poistua radalta perusradan ja uusintaradan välissä. Mikäli kukaan ratsukoista ei ole suorittanut perusrataa virhepisteittä, ratsukot sijoittuvat perusradan virhepisteiden ja ajan perusteella.

Seuracuppien ja Koketin Pokaalin säännöt luettavissa AR:n nettisivujen materiaalipankista

TERVETULOA!
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Koketin Pokaali 1.3.2015
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Koketin Pokaali 1.3.2015
» Koketin Pokaali 1.3.2015
» Seuraeste ja Koketin Pokaali 24.2.2013
» Seuraeste ja Koketin Pokaali 24.2.2013
» Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 27.3.2016

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Alavuden Ratsastajat :: Kisakutsut-
Siirry: