Alavuden Ratsastajat
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Alavuden Ratsastajat

Alavuden Ratsastajien oma foorumi.
 
PääsivuPääsivu  Latest imagesLatest images  HakuHaku  RekisteröidyRekisteröidy  Kirjaudu sisään  

 

 Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 27.3.2016

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Pipsa

Pipsa


Viestien lukumäärä : 151
Join date : 01.11.2013
Paikkakunta : Helsinki

Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 27.3.2016 Empty
ViestiAihe: Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 27.3.2016   Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 27.3.2016 EmptySu Helmi 14, 2016 8:38 am

KOKETIN POKAALI JA POWERCUPIN SEURAKARSINTA 27.3.2016

KILPAILUKUTSU

Tervetuloa Alavuden Ratsastajat ry:n järjestämiin 1-tason estekilpailuihin sunnuntaina 27.3.2016 Alavuden Ratsastuskoululle klo 10 alkaen. Näissä kisoissa kisataan seuran oma junioreiden kiertopalkintokilpailu Koketin Pokaali sekä Horze Powercupin seurakarsinta.

Luokka 1. Helppo C:1 2000
Avoin kaikille, Koketin Pokaalin ja Horze Powercupin kouluosuus.

Luokka 2. Valinnainen korkeus 50 tai 60cm, arv. A.0.0
Avoin kaikille.

Luokka 3. 70/80cm arv. 367.1 (A2/A2)
Avoin kaikille, junnu- ja sennucupin I osakilpailu, Koketin Pokaalin esteosuus.

Luokka 4. 70/80/90cm, arv. 367.1 (A2/A2)
Avoin kaikille, Horze Powercupin esteosuus.


ERITYISMÄÄRÄYKSET:

1. Ilmoittautumiset torstaihin 24.3. mennessä Pipsalle pipsa.laine@hotmail.com / tekstiviestillä 050-3292938 tai Alavuden Ratsastuskoulun ilmoitustaululle. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä koko nimesi, edustamasi seura, hevosesi nimi, onko se pikkuponi/isoponi/hevonen ja mihin luokkiin osallistut. Mikäli osallistut johonkin osakilpailuun/karsintaan merkitse se ilmoittautumiseesi: junioricup (JC), senioricup (SC), Koketti (KP), Powercup (PC). Huomioittehan, että näistä kisoista kvaaleja haluavilla ratsastajilla on oltava vähintään E-kilpailulupa.
2. Luokassa 3 cuppiin ja/tai Koketin Pokaaliin osallistuville pienempi korkeus on poneille, isompi hevosille. Muut ratsukot saavat valita luokassa mieleisensä korkeuden (mainitse ilmoittautuessa). Luokassa 4 korkeudet ovat järjestyksessä pikkuponit/isotponit/hevoset kaikille.
3. Ratsukko saa startata kahden estestartin lisäksi yhden koulustartin. Alavuden ratsastuskoulun hevosilla kisaavat: neuvotelkaa Hiltsun kanssa starttimääristä.
4. Lähtömaksut AR:n jäseniltä 7 €/eka startti ja 5 €/seuraavat, ei-jäseniltä 10 €/kaikki startit. Maksut maksetaan maneesin kanttiiniin ennen omaa starttia.
5. Kaikilla osallistuvilla hevosilla/poneilla tulee olla voimassaoleva rokotustodistus (esitettävä pyydettäessä). Ilman ko. todistusta hevonen ei voi startata tai majoittua tallilla.
6. Verryttely ryhmissä maneesissa tai sään salliessa ulkokentällä.
7. Ratsastajan tulee olla jonkin ratsastusseuran jäsen tai hänellä tulee olla Green Card tai muu, esim. yksityinen tapaturmavakuutus.
8. Sijoittuneille palkintona ruusukkeet. Koketin Pokaalin voittajalle kiertopokaali.
9. Estetuomarina toimii Pipsa Laine, koulutuomarina Hillevi Huttunen.
10. Järjestäjä varaa itsellään oikeuden muutoksiin.

A.0.0 - Ratsukot, jotka ovat selvittäneet perusradan virhepisteittä, ovat tasavertaisia ensimmäisellä sijalla. Vain virhepisteittä ratsastaneet palkitaan. Ajalla ei ole merkitystä, mutta ratsukon on suoriuduttava radasta enimmäisajan puitteissa.
367.1 – Kilpailu ratsastetaan kahdessa vaiheessa niin, että ensimmäisen vaiheen jälkeen ratsastetaan välittömästi toinen vaihe. Ensimmäisen vaiheen maalilinja on samalla toisen vaiheen lähtölinja, eli ratsukko jatkaa suoraan toiseen vaiheeseen, mikäli on tehnyt puhtaan radan. Jos ratsukko on saanut ensimmäisestä vaiheesta virhepisteitä, se pysäytetään äänimerkillä ensimmäisen vaiheen maaliin tultaessa. Aika ja virhepisteet ratkaisevat molemmissa vaiheissa.

Seuracuppien ja Koketin Pokaalin säännöt luettavissa AR:n nettisivujen materiaalipankista. Horze Powercupin säännöt luettavissa SRL:n materiaalisalkun kohdasta ”sarjakilpailusäännöt”.


TERVETULOA!
Takaisin alkuun Siirry alas
 
Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 27.3.2016
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1
 Similar topics
-
» Powercupin seurakarsinta 29.3.2015
» Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 27.3.2016
» Koketin Pokaali 1.3.2015
» Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 2.3.2014
» Koketin Pokaali ja Powercupin seurakarsinta 2.3.2014

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
Alavuden Ratsastajat :: Kisakutsut-
Siirry: